VELKOMMEN TIL MOMSTER KREA

Velkommen tilbage fra sommerferien og lad mig hermed præsentere det seneste skud på stammen:

MOMSTER KREA

Det er herinde i dette univers, du bliver inspireret til hyggelige projekter, så du kan tilbringe timevis af kreativ kvalitetstid med dine unger.

Der er simpelthen så meget kreativt guld ude i det store blogland. Så det er vores opgave at samle alverdens kreative projekter på denne blog.

Hvis det er et projekt vi her fra kontoret har lavet får du hele tutorialen. Men hvis det er noget, andre har lavet, så får du enkelte bidder samt links til hele projektet.

Nyt indlæg hver fredag

Hver fredag udgiver vi et nyt indlæg herinde, så du tidsnok kan forberede dig på weekendens kreative sysler. Og en gang om måneden laver vi opsamlinger i temaer, så du i store mængder kan få indfriet dit kreative hjerte.

Følg med og kommenter gerne, hvis du ønsker ekstra fokus på et bestemt tema. Du er også velkommen til at bidrage med dine egne projekter. Bare send en mail til info@momster.dk eller direkte til mig på ees@momster.dk, og så kigger jeg på det.

Kærligst Esme Emma Suctu, stifter af Momster. 

2 comments / Add your comment below

  1. Det bliver så spændende! Jeg glæder mig til at se det få liv og substans – en rigtig god (og klog) udvidelse af Momster universet <3

    1. Tak søde Malene. Vi er også meget spændte og glæder os til at udgive en masse dejlige indlæg, der inspirerer til timevis af leg og fordybelse, kærligst Esme.

Skriv et svar