Kreativ gaveindpakning: Inspiration fra Alice i eventyrland

Alice i eventyrland pengegave gaveindpakning
Kreativ gaveindpakning af pengegave

Du skal til fødselsdag. Med dig har du en flad kuvert, med en pengegave i. Det er bare ikke særlig ophidsende, vel? Her kan du få inspiration til, hvordan du i stedet kan kreere den mest fantasivækkende pengegave, som virkelig imponerer – og dette både billigt og nemt!

Alice i eventyrland pengegave indpakning

Camilla fra bloggen My min My står bag denne kreative gaveindpakning. Hendes datter Astrid skulle til børnefødselsdag, hvor temaet var Alice i eventyrland. Nede i koppen har Camilla placeret pengegaven sammen med en gelemasse, lavet af æblejuice og geleringspulver. Det tog kun én dag at lave gelemassen. Herefter skulle koppen blot dekoreres, så den fik det helt rette udtryk.

Camillas kop er tydeligt tydeligt inspireret af universet i Alice i eventyrland, men man kan uden problemer dekorere koppen, så den også passer ind i andre temaer. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vil du gøre Camilla kunsten efter? Så kan du læse meget mere om fremgangsmåden på Camillas blog lige her.

Rigtig god fornøjelse!

diy

Skriv et svar