DIY: Sjov mulepose, du kan lave med de større børn

Se lige, hvor fin denne mulepose er? Lamaen er supersød og håret giver et humoristisk og anderledes touch. Her kan du få inspiration til, hvordan du selv kreerer fine muleposer i stil med denne.

Carina bag bloggen Sættekassen har delt sin udførlige DIY-guide til, hvordan man laver disse fine muleposer med sjove tryk på. Alt du skal bruge er en mulepose, en tekstiltus, garn til håret, en nål til at sy håret med, et strygejern og evt. vaseline.

Guiden henvender sig primært til de større børn, da man skal kunne håndtere strygejern, nål og tråd. Men med lidt supervisering fra en voksen, kan de fleste være med.

Hvis du er ekstra kreativ, kan du vælge at sy din mulepose selv. Du kan naturligvis også købe en færdiglavet mulepose uden tryk, som du derefter selv overfører trykket til. Carina har været så sød at dele trykket med pigen på sin blog – lige til at printe ud og overføre til din egen mulepose. Er du god til at tegne, kan du dog også sagtens lave din egen figur.

Vil du gøre Carina kunsten efter, kan du finde hendes meget udførlige guide lige her.

Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar