Sådan laver du verdens nemmeste værtindegave

værtindegave
Krukke med afmålte ingredienser til cookies

Giver du også altid blomster i værtindegave? Eller måske blot den klassiske æske chokolade? Med denne guide kan du sprede glæde med en hjemmelavet værtindegave, som tilmed er supernem at lave. Lyder det godt? Så læs med her.

Carina, der står bag bloggen Sættekassen, har fundet på denne superfine (og nemme!) værtindegave. Den hardcore version er, at du selv går i køkkenet og bager en spandfuld lækre cookies, som du pakker fint ind i cellofan med dertilhørende sløjfe. Men det er ikke alle, der har tid – eller overskud, eller kokkeevner for den sags skyld – til den slags projekter. Det er der heldigvis råd for!

I stedet for at bage sine egne cookies og give dem i gave, er der noget superhyggeligt og charmerende over at give en fin krukke med alle de tørre og afmålte ingredienser i til netop at bage cookies. Er værtinden selv huslig, vil hun helt sikkert finde gaven hyggelig.

Lige her kan du finde Carinas udførlige guide til, hvordan du selv kan kreere denne værtindegave. Hun linker selvfølgelig til den opskrift, hun har brugt, men du kan i virkeligheden anvende lige præcis den opskrift, du måtte ønske.

Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar