Sjov fødselsdagsinvitation: Sådan laver du din egen Nip-napper

nip-napper, invitation, fødselsdagsinvitation, nip-napperinvitation
Invitation lavet som nip-napper

Invitationer til store begivenheder kan laves på et utal af måder. Mange tyr til den klassiske måde, hvor invitationen blot laves som et kort. Ønsker du at lave en mere kreativ invitation, som dine gæster helt sikkert vil huske, så læs med her.

Da Camilla fra bloggen My min My skulle fejre sin datters fødselsdag, valgte hun at lave denne kreative invitation. Invitationen tager form som en nip-napper, præcis som dem du sikkert kender fra din barndom. Under billederne findes forskellige tal, hvor flapperne kan foldes op, og herunder står festdetaljerne. Camilla har masser af gode råd til, hvordan du selv kan kreere samme invitation.

Camilla beskriver lige her, hvordan hun laver sin nip-napper. Og hvis du synes, det er svært at folde din nip-napper, kan du finde masser af videoer på YouTube, hvor du kan se, hvordan nip-napperne foldes i bevægelse.

Rigtig god fornøjelse!

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar