DIY: Klatrevæg, som ungerne elsker

Klatrevæg lavet af Fantasifabrikken
Klatrevæg lavet af Fantasifabrikken

Hjemme hos FantasiFabrikken er der en treårig, der har virkelig meget krudt i måsen, og som altid kan finde en undskyldning for at klatre op på alt. Og hvad gør man så, når man alligevel har en kravleglad 3årig? Man laver da sin egen klatrevæg!

Inden man går i gang med sådan et projekt, er det altså vigtigt at have en konkret plan. Fx hvor man skal placere grebene på væggen. Fantasifabrikken gjorde det lidt efter øjemål, og det fungerede virkelig godt.

Efter at have skåret pladen ud og indsat grebene, blev pladen monteret direkte på væggen. Inden de lod ungerne slå sig løs på klatrevæggen, testede de selv, om pladen kunne holde til et voksent menneskes vægt – bare for at være på den sikre side.

Her kan du læse hele FantasiFabrikkens meget udførlige guide til, hvordan du selv kan lave en klatrevæg til dine unger.

Rigtig god fornøjelse!

Klatrevæg lavet af Fantasifabrikken
Klatrevæg lavet af FantasiFabrikken

Skriv et svar