Som at svæve på en sky

Når de små sover sødt i deres egne seng, skal det gerne være sikkert. Dette kan fx ske med hjælp fra en sengehest, der sørger for, at de små pus ikke triller ud af sengen. En sengehest er bare ofte lidt kedelig og fantasiløs at se på. Med denne DIY, som FantasiFabrikken står bag, er sengehesten dog alt andet end kedelig!

Sengehesten er formet som den fineste sky, der giver et virkelig fint visuelt udtryk til børneværelset. FantasiFabrikken guider til, hvordan du selv kan lave lignende lige her. De kommer både med en udførlig liste over, hvilke materialer du skal bruge, samt en forklaring og en fremgangsmåde på selve projektet. Sengehesten er tilmeld billig at lave. Denne har kun kostet ca. 150 kr, så der kan de fleste være med.

Trænger din unge også til en sej og kreativ sengehest? Intet problem! Sådan en guide har Fantasifabrikken da også lavet. Den finder du lige her.

Rigtig god fornøjelse!

_ _ _ _ _

Ligger du inde med at skønt og børnevenligt DIY, som du ønsker udgivet her på Momster Krea, så tøv ikke med at sende en mail afsted til MNR@momster.dk med dit projekt. Så kan det være, at det er din DIY-guide, der kommer på bloggen i næste uge.

Skriv et svar