Halloweens sødeste udklædning

Superskønne i kyllingedragter
Superskønne unger i kyllingedragter

Halloween er en voksende tradition i Danmark og den nærmer sig med hastige skridt. Halloween betyder gys og gru – og ikke mindst udklædning! Udklædningen behøver dog ikke at være uhyggelig, men i virkeligheden er alt tilladt. Her får du en guide til, hvordan du laver Halloweens sødeste udklædning: Nemlig denne kyllingedragt.

Det er FantasiFabrikken, der står bag den søde kyllingedragt til de små. Kyllingedragten er velegnet som udklædning til de mindre børn, da dragten ikke indeholder så mange ekstra ‘rekvisitter’, udover selve dragten.

Den type hue, som hanekammen sys på, findes dog oftest også kun til de små størrelser, ligesom bodyer kun gør.

Udklædningen er altså genial til de helt små, og så er den også super simpel at lave selv.

To søde kyllinger
To søde kyllinger

Bruger dit barn sut, kan du sætte prikken over i’et med denne lille detalje: Klip et næb af det gule kartonsskum og lim den på sutten.

Her kan du læse hele fremgangsmåden på dragten. Rigtig god fornøjelse!

_ _ _ _ _

Ligger du inde med at skønt og børnevenligt DIY, som du ønsker udgivet her på Momster Krea, så tøv ikke med at sende en mail afsted til MNR@momster.dk med dit projekt. Så kan det være, at det er din DIY-guide, der kommer på bloggen i næste uge.

Skriv et svar