Inviter hyggen indenfor med hjemmelavet halloweenpynt

Spøgelser af gips spreder uhygge i hjemmet
Spøgelser af gips spreder uhygge i hjemmet set hos bloggen Sættekassen

Halloween nærmer sig med hastige skridt. Det er tid til at sprede gys og uhygge landet over. Men hvordan laver man det bedste halloweenpynt? Det kan du se her, hvor vi guider til forskellige bloggere, der har lavet sit eget halloweenpynt sammen med ungerne – både nemt og billigt.

Den klassiske – græskar i alle afskygninger

Den helt klassiske halloweenpynt er selvfølgelig med det velkendte græskar. Græskaret er perfekt til at sprede uhygge når mørket falder på ved at placere et lys i det udhulede græskar, så det dermed kan kaste lange, uhyggelige skygger. Græskarudskæringen er desuden en perfekt måde at samle hele familien til et kreativt projekt, da ungerne ofte synes, det er sjovt at være med – de skal bare have lidt hjælp til at håndtere den skarpe kniv. Før i tiden så man mest den traditionelle udskæring med den grinende mund, men der er efterhånden kommet flere og flere kreative versioner af græskarudskæringen, fx klokkeblomst, som Carina fra Sættekassen står bag. Her kan du læse mere om, hvordan Carina pynter op med græskar.

Græskarudskæringer kommer i mange versioner
Græskarudskæringer kommer i mange versioner

Flagermus

De fleste aldersgrupper kan være med til at lave disse sjove flagermus som halloweenpynt, der er lavet af tomme toiletpapirsruller. De søde piberenser-ben kan bøjes og bukkes, som du måtte ønske. Derfor kan flagermusen hænge fra forskellige ting i dit hjem, du skal bare bukke dens ben, så der er noget at gribe med.

Det er FantasiFabrikken, der står bag de sjove flagermus, og de har lavet en skabelon til selve flagermusen, som du kan gøre kunsten efter. Du finder deres skabelon lige her. 

Uhyggelige flagermus alle steder i hjemmet

Nemt og billigt – papirklip

Malene, der står bag bloggen Åndehuller laver en række forskellige udklip, som hun bruger til at pynte op med. Hun griber simpelthen bare saksen, hvorefter hun klipper motiver af karton, silkepapir mm., fx flagermus, der med lidt sytråd kan dingle ned fra loftet, og et hjemsøgt hus. Her kan du læse mere om Malenes fremgangsmåde til at lave halloweenpynt, som både er nemme og billige at lave.

Det er både nemt og billigt at pynte op til halloween med forskellige udklip
Det er både nemt og billigt at pynte op til halloween med forskellige udklip

Rigtig god fornøjelse!

_ _ _ _ _

Så du opskriften på de afhuggede zombiefingre, som vi lagde op på Momster Food forleden? Zombiefingrene er lavet af en slags småkage med en smuttet mandel som negl, og de vil helt sikkert være med til at sprede endnu mere uhygge – og så er det stensikkert, at ungerne vil elske dem! Find den klamme opskrift lige her.

Afhuggede zombiefingre er prikken over i'et, når halloween skal fejres
Afhuggede zombiefingre er prikken over i’et, når halloween skal fejres

Skriv et svar