Sådan syr du din egen babynest

Malenes hjemmelavede babynest
Malenes hjemmelavede babynest

En babynest kan skabe tryghed for din baby, da den næsten fungerer som en lille rede, der omkranser dit barn. Man kan bruge en babynest i sengen om natten og på sofaen til lure i løbet af dagen, ligesom den er supergod at have med på farten, da baby hermed nemt kan finde ro i babynestens trygge omfavnelse. Læs mere her.

Momster består af mange dygtige og kreative bloggere, hvoraf Malene er en af dem. Malene står bag en supernem guide til, hvordan du laver din helt egen babynest. En babynest kan nemlig være dyr at skulle ud og købe i butikkerne, så hvis du selv kan betjene en symaskine og er lidt kreativ, kan det være en god idé selv at give sig i kast med projektet. Du kan også sagtens lave en babynest og give den i gave, da det er en rigtig vigtig tilføjelse til babyudstyr, som for nogle kan være mere ‘need to have’ end ‘nice to have’, hvis du har en baby, som har brug for tryghed til at sove. Det gode ved at lave sin egen babynest er også, at du dermed helt selv kan være herre over, hvilket stof og hvilke farver, som din babynest skal have.

I Malenes guide forklarer hun i detaljer, hvilke step du skal igennem samt hvordan du skal gøre, så det er egentlig bare om at skaffe materialerne, finde symaskinen frem og komme i gang. Så tusind tak til Malene for den fine guide, som du finder lige her.

Det færdige resultat
Det færdige resultat

Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar