Otte forslag til hjemmelavet og smukt julepynt

Smeltede snemænd - hjemmelavet julepynt
Smeltede snemænd – hjemmelavet julepynt

Julen nærmer sig med hastige skridt. Hjemmelavet julepynt er både hyggeligt at lave og skaber en personlig stemning i ethvert hjem. Her guider vi derfor til otte jule-DIY’s, som børnene kan være med til, og som med garanti skaber julehygge.

1. Smeltede snemænd

Supersøde og sjove snemænd

Hos Den Kreative Sky finder du en DIY på disse alt for nuttede smeltede snemænd. Hele familien kan uden problemer samles om denne DIY. Se den udførlige DIY lige her.

2. Juletræer af sugerør

Juletræer til ophæng lavet af sugerør
Juletræer til ophæng lavet af sugerør

Disse juletræer er lavet af sugerør – superenkle og nemme at lave, så alle kan være med. De er smukke at hænge i fx vinduet eller på væggen. Du finder guiden til juletræerne lige her.

3. Smukke julekranse

Julekranse skaber hygge
Julekranse skaber hygge

Chalotte står bag en virkelig nem guide til at lave julekranse til hjemmet. Kransene er lavet af gran og lærkegrene og tager ikke meget mere end en time at lave. Find guiden lige her.

4. Lav-selv-julekalender

En hjemmelavet julekalender vil helt sikkert sprede juleglæde
En hjemmelavet julekalender vil helt sikkert sprede juleglæde

Var det noget med en personlig julekalender? Så gør Marie kunsten efter og glæd en af dine nærmeste med lidt kreativ kærlighed. Her finder du Maries guide.

5. Smukke lysestager

Tænd et lys i mørket - hvad med at lave dine egne stager?
Tænd et lys i mørket – hvad med at lave dine egne stager?

Skab hygge med hjemmelavede lysestager som her. Det er supernemt at lave disse stager, som består af to flasker med grene i og et par vanillamærker. Find dem her.

6. Juleornamenter i hvidt ler

Juleornamenter, som børnene let kan være med til at lave
Juleornamenter, som børnene let kan være med til at lave

Malene fra Åndehuller står bag denne DIY. Malene forklarer, at det er supernemt og hurtigt at lave disse juleornamenter, hvilket jo er perfekt, når man skal lave dem med børn, hvor tålmodigheden ikke altid er lige  stor. Ornamenterne kan også bruges som bordkort mm. Du finder Malenes guide lige her.

7. Flyvende julegrise

Flyvende julegrise med glimmervinger
Flyvende julegrise med glimmervinger

Disse nuttede julegrise finder du også hos Den Kreative Sky. Julegrisene kan både bruges som pynt på juletræet, som hængede pynt rundt omkring i hjemmet eller som lidt ekstra lir på julepakkerne. Du kan finde en guide, samt en skabelon til print, lige her.

8. Nemme udklip til juletræet

Udklip til juletræet
Udklip til juletræet

Gør som Valdemars ro og brug udstikkere til at lave julepynt til juletræet. På denne måde kan børnene nemt være med til at tage fine motiver på de udklippede former. Find guiden her.

Rigtig glædelig jul!

Skriv et svar