Tre kreative Instagrams med de fedeste DIY’s

Den Kreative Sky, Mus Og Trold og Anja Takacs giver masser af inspiration til kreative projekter
Den Kreative Sky, Mus Og Trold og Anja Takacs giver masser af inspiration til kreative projekter

Er der noget bedre end at blive inspireret til at være kreativ med ungerne? We think not! Vi har derfor lavet en liste over tre inspirerende og kreative Instagrams, der alle indeholder de fedeste DIY’s. Læs mere her.

1. Den kreative sky

Den Kreative Sky laver simpelthen de fineste kreative projekter. Der er alt fra perler til klippeklister til syprojekter og hækling. Mange af DIY’sene er nogle, som henvender sig til de lidt større børn eller direkte til mødrene, så de færdige kreationer fx kan pryde børnenes værelser. Der er i hvert fald uden tvivl masser inspiration at hente her.

2. Mus Og Trold

Hos Mus Og Trold kan du finde ideer til kreativ klippe-klistre-hygge, du kan lave med dine børn. Profilen er genial, fordi du kan finde DIY’sene direkte på Instagram-kontoen, opdelt i små step-by-step-billeder, som du kan se ovenfor. Der er masser af inspiration at hente, og de forskellige DIY’s er supernemme og lavet i børnehøjde.

3. Anja Takacs

Du kender måske Anja fra Go’morgen Danmark, hvor hun før har medvirket med sine superfede DIY’s til børn. Anja har også en Instagram, hvor hun flittigt deler ud af sine mange gode ideer og projekter. Anjas laver især perleprojekter, som er så gennemførte og flotte at se på. Kæmpe anbefaling herfra!

Hvem bliver du inspireret af? Fortsæt gerne listen herunder.

Skriv et svar