Lav den perfekte julegave fra ungerne: Håndaftryk i ler

Håndaftryk i ler - en perfekt julegaveidé
Håndaftryk i ler – en perfekt julegaveidé

Mangler du den perfekte julegaveidé fra ungerne? Måske en gave til bedsteforældrene? Så læs med her, hvor vi guider til en nem DIY-løsning, som kan skabe glæde i mange år, nemlig håndaftryk i ler.

Det er nemt at lave fine håndaftryk i ler og børnene bliver automatisk en stor del af den kreative proces. Når gaven skal gives, kan børnene derfor selv med stolthed overrække de fine aftryk, som helt sikkert vil skabe glæde hos modtageren.

Det er FantasiFabrikken, der står bag denne DIY. På deres blog kommer de med en udførlig guide til, hvordan du let kan gøre dem kunsten efter. Som en fin detalje valgte FantasiFabrikken at stemple børnenes navne og deres fødselsårstal i leret. Man kan også vælge at ridse det med spidsen af grillspyddet, eller skrive det bagpå leret med tus, når det tørt.

Du kommer direkte til FantasiFabrikkens guide lige her.

Skriv et svar