Strik din egen pixiehue

Fat strikkepindene og strik din egen pixiehue
Fat strikkepindene og strik din egen pixiehue

Den kolde tid er for alvor over os, og det betyder, at ungerne skal pakkes ekstra godt ind. Er du også helt vild med de bedårende pixiehuer, så fat strikkepindene og læs med her, hvor vi guider til, hvordan du kan lave din egen pixiehue.

Det er de kreative damer bag momsterbloggen FantasiFabrikken, som står bag denne fantastiske DIY. Der findes super mange forskellige opskrifter på pixiehuer rundt omkring på nettet, men netop FantasiFabrikkens opskrift er særligt god, da de selv har lavet opskriften, som er virkelig nem at gå til. Med FantasiFabrikkens opskrift strikkes huen nemlig oppe fra og ned, så du undgår alle former for montering, hvilket betyder, at du undgår en hård kant på toppen af huen.

FantasiFabrikkens opskrift findes også i flere størrelser, nemlig fra 0-3mdr (6mdr-1år), 1-2år (3-4år) og 5-6 år, så de fleste kan være med. Du finder deres supergode opskrift lige her.

Den færdige pixiehue
Den færdige pixiehue

Rigtig god strikkelyst.

Skriv et svar