Lav personlig og kreativ julepynt af hånd- og fodaftryk

Det er superhyggeligt at lave sit eget julepynt sammen med ungerne. Med aftryk af dit barns hænder og fødder, kan du lave dekorationerne ekstra personlige. Vi giver her et par eksempler på, hvordan du selv kan lave de fine juleaftryk.

Fine julekort af fod- og håndaftryk. Kun fantasien sætter grænser – og så er det da bare virkelig sjovt at sende totalt personlige julekort ud, som modtageren kan gemme som et minde. Du kan også klippe aftrykkene ud og hænge dem på juletræet.

Julekugler med håndaftryk kan, med lidt kreativ snilde, laves til fine landskaber med snemænd. På denne måde har du nogle meget personlige julekugler, som holder hele livet. Det er da hyggeligt!

Lav håndaftryk som Rudolf. Det kræver kun et par øjne og en rød dut som næse. Hånd- og fodaftryk kan altså sagtens bruges til at lave person julepynt af, som ungerne med garanti vil synes er sjove både at lave, men også at se tilbage på, når årerne er gået og de er vokset op.

Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar