DIY: Elegant tørrestiv

Camillas flotte størrestiv.

Tørrestativer er generelt upraktiske og ikke særlige æstetiske, men Camilla fra bloggen Camamamilla og hendes mand har selv bygget dette elegante tørrestativ, som vi er ret så vilde med. Læs her, hvordan du kan lave dit eget tørrestiv.

Hvem vil ikke eje et flot vaskestativ, som også er pænt statement, når det ikke er i brug? Med Camillas DIY-guide er det nemt at lave sit eget tørrestativ, og det kræver kun få materialer.

Det er muligt at personificere tørrestativet yderligere, da du selv kan justere størrelsen og bredden på designet, hvis du ønsker en anden størrelse. Og det er endda muligt at lave det i en form for klap-op-funktion, hvis du bruger hængsler, istedet for den frithængende løsning, som Camamamilla har benyttet sig af.

Følg linket her og find Camamamillas guide til gør-det-selv-løsningen.

God fornøjelse!

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar