Arrrrrr, skal du holde piratfødselsdag?

Fødselsdag med piratteam af Migogmorskabet.

En simpel temafest behøver ikke betyde flere ugers forberedelse, men med simple, kreative og dekorative ting kan du hurtigt få fødselsdagsfesten til at ligne noget, du har brugt flere uger på. Læs her, hvordan Christina fra bloggen Mig og Morskabet holdt pirattema-fødselsdag og få inspiration til din næste fest.

Det behøver ikke at kræve alverden af dig at planlægge ungernes næste fødselsdagsfest. Med små, simple tricks og tips kan du hurtigt forvandle hjemmet til piratens skude eller prinsessens slot ved at købe pynt i f.eks. Søstrene Grene, hvor du kan finde alt fra sørøverflag til popcornbæger.

Krydr det med hjemmelavet skattekort og dødningehoveder lavet efter skabelon og et voilà, så har du lige arrangeret en mega, fed temafest.

Lækre, piratboller! Mhhh.

Eller genbrug børnenes legetøj, som du nemt kan pifte op eller gøre mere pirat-agtigt ved f.eks. at gøre som Migogmorskabet og give figuren klap for øjet. Find mere inspiration til temafødselsdag hos Mig og Morskabet ved at følge linket her.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar