Lav din egen hyggelige hjemmebiograf

Et styks hjemmelavet biograf, som ungerne elsker.

Skal den stå på filmhygge og bland-selv-slik i weekenden, skal du overveje at lave din egen hjemmebiograf. Det kræver ikke det store, og ungerne er vilde med det. For det betyder, at dynerne, bamserne og andet hygge-grej kan komme med ind foran fjernsynet. Se hvordan du kan forvandle stuen til en klassisk hjemmebiograf på kort tid.

Det er oplagt at lave hjemmebiograf i weekenderne, ferierne, eller hvis ungerne skal have venner til sleep-over. Det er garanteret kæmpe succes. Ungerne kan sætte sig til rette og vælge film fra forskellige streamingtjenester – så får du også et par timers ro. Eller i kan sætte en familiefilm på, da der er plads til hele familien.

Det er lige præcis det, som Malene fra bloggen Åndehuller fra Momsterplatformen har gjort. Prøv at se, hvor hyggeligt det ser ud.

Madras, dyner og filmhygge.

Det vigtigste for en vellykket hjemmebiograf er komforten. Her er det lavet i luksusudgaven med en stor madras, så børnene kan ligge ned i egen biograf.

Se, hvordan du kan lave din egen hjemmebiograf ved at gå ind på Malenes blog og følge hendes guide lige her.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar