DIY: Lav din egen personlige drømmefanger

Hjemmelavet drømmefanger i blålige toner.

En drømmefanger er dekorativ og smuk – og ikke særlig svær at lave selv. Du kan hænge drømmefangeren op på børneværelset eller som pynt i soveværelset. Find ud af her, hvordan du kan lave din egen drømmefanger.

Nana fra Superprinsessen har igen imponeret os med sit kreative sind og sin nemme guide til, hvordan du kan lave din egen drømmefanger.

Drømmefangeren komplementerer fint en hvid væg i børneværelset, og endda soveværelset. Og så er det en oplagt DIY-aktivitet til påskeferien, som jo er lige rundt om hjørnet. Det er nemt at sætte jeres eget personlige præg på drømmefangeren ved at vælge dine yndlingsfarver – og del gerne resultatet med os ved at tagge Momster på Instagram.

Ikke nok med, at drømmefangeren er dekorativ, så kan du også fortælle dine børn, at drømmefangeren filtrerer de onde og dårlige drømme fra, hvilket måske kan hjælpe dem med at sove bedre.

Få indkøbslisten og den nemme guide til drømmefangeren her.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar