Flyvende vægdekoration til børneværelset

Fin vægdekoration – perfekt til børneværelset.

Det kan være svært at vælge, hvad der skal på børneværelsetsvæggen, da der er så meget at vælge imellem. Vi har her et rigtig godt bud, som er så simpelt, at det ikke kræver huller i væggene. Se med her!

Veninderne fra bloggen FantasiFabrikken har fået dekoreret en af drengenes værelse, og vi er vilde med det!

Deres løsning er både billig og personlig, og kræver på ingen måde det helt store (læs: ingen boremaskiner og rawplugs).

Som de selv skriver i indlægget, så har børn det med at skifte mening og interesser i takt med, at de bliver ældre. Derfor er denne løsning en genial måde at dekorere børneværelset på, da den kan ændres nemt.

Se lige her, hvordan familien har gjort det og følg deres guide.

Skriv et svar