Se, hvad der gemmer sig i KREAKASSSEN!

Migogmorskabet klar til at åbne Kreakassen.

Med en Kreakasse ved hånden er du og dine unger garanteret god underholdning til flere timer – sågar dage. Læs mere her, hvad der gemmer sig i sådan nogle Kreakasser, når vi dykker ned i kassens indhold.

Alternativer til iPad, telefon og computer. Det søger alle vi mødre jo. Søgningen kan dog godt være lidt ensformig og vi ender ofte med de samme tre ting: perler, puslespil og legepladsen.

Men vil du gerne spice tingene op og være ekstra krea med ungerne, og ikke gider køber en hel hobbybutik med hjem og opfinde alverden, så er det nu, du skal læse med.

Kreakassen sender dig en kasse med opskrifter på kreative projekter samt indholdet. Så kan I kan bruge weekenden udelukkende på krea-hygge. Momsterbørnene har testet kasserne og er vilde med indholdet, som er kreativt og kunstnerisk. Ungerne bruger timer på deres motoriske og kreative evner til at skabe små krea-projekter.

Hvis du er nysgerrig på, hvad sådan en kasse gemmer af kreative hemmeligheder og muligheder, så hop ind i vores TEST-univers. Her kan du også se, hvad testfamilierne fik kreeret ud fra kassens indhold.

God weekend og god fornøjelse!

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar