Lav egne armbånd med søde koder

Morskekoder og materialer fra Flying Tiger Copenhagen.

På Momster elsker vi DIY, for det betyder, at vi kan være kreative med ungerne. Og vi synes, at disse armbånd med morsekoder er så fine. Armbåndende er en god gaveidé eller som DIY-projekt i weekenden. Se her, hvordan du kan lave dem.

Dine kreative unger vil elske at lave armbånd med hemmelige budskaber og beskeder til deres bedsteveninde eller mormor. Kast jer ud i projektet med farverige perler og elastiksnor – mere behøver I ikke for at kunne lave de fine og kreative armbånd.

Morsekoderne kan I finde ved at følge linket til guiden hos Superprinsessen til armbånd med morsekoder. Og der kan skrives alt med morsekoder, så I kan overraske jeres venner og familie med armbåndende, eller lav jeres egne armbånd med jeres hemmelige tekst.

I kan vælge at gå med et mere enkelt look eller et farverigt, men det er helt op til jer, for det skal passe til modtagerens personlighed og yndlingsfarver.

God krea-weekend!

Skriv et svar